Rafaela Rica

Rafaela themeloi Komunikimin Iceberg në vitin 1999, tani një kompani e udhëheqëse në fushën e reklamës. Ajo ka qenë vullnetare për më shumë se 6 vjet në programe të ndryshme për fuqizimin e grave në biznes dhe ndërmarrësi.