HomeCategory

Dokumentare

Dokumentari  i realizuar ne periudhen tetor 2020- mars 2021 me mbeshtetjen e
Programit te Granteve te Vogla te Ambasades se SHBA-se ne Tirane, ben bashke
per here te pare njerez , institucione e histori reale te 4 grave qe ia kane dale te
jetojne pa dhune. Dokumentari eshte nje udhetim ne Mekanizmin e Referimit kunder
dhunes me baze gjinore, qe synon ndergjegjesim dhe reflektim per rolin e
gjithesecilit aktor ne betejen kunder dhunes ndaj grave.

 

Të dalësh mbi dhunën- Trailer

 

Nëse doni ta shfaqni dokumentarin në komunitetet tuaja, lutem kontaktoni: 

awa.albania@gmail.com

Tetor, 2021

NULL