Ema Andrea

Ema përfundoi studimet e saj në Akademinë e Arteve në vitin 1993 me një diplomë në Aktrim. Për më shumë se 10 vjet, ajo ka qenë lektore në Akademinë e Arteve, si dhe një aktore dhe regjisore e suksesshme në Shqipëri. Ema është e njohur për të qenë një aktiviste e të drejtave të grave dhe si një nga figurat më të shquara mediatike për ngritjen e vetëdijes për barazinë gjinore në Shqipëri.