Në 22 shkurt 2023 u mbajt Tavolina e Rrumbullakët , pjesë e projektit “Harmonizimi i legjislacionit kombëtar lidhur me seksizmin në mediat audiovizive me EU acquis”

3 Mars, 2023by admin47
WhatsApp Image 2023-03-02 at 3.59.20 PM (3)
WhatsApp Image 2023-03-02 at 3.59.20 PM (4)
WhatsApp Image 2023-03-02 at 3.59.20 PM (2)
WhatsApp Image 2023-03-02 at 3.59.20 PM
WhatsApp Image 2023-03-02 at 3.59.20 PM (1)
WhatsApp Image 2023-03-02 at 3.59.21 PM (2)
WhatsApp Image 2023-03-02 at 3.59.21 PM (1)
WhatsApp Image 2023-03-02 at 3.59.21 PM (3)
WhatsApp Image 2023-03-02 at 3.59.21 PM (4)
WhatsApp Image 2023-03-02 at 3.59.21 PM (5)
WhatsApp Image 2023-03-02 at 3.59.21 PM
WhatsApp Image 2023-03-02 at 3.59.21 PM (6)

Njoftim për shtyp.

Tiranë, 20 Dhjetor 2022

“Në 22 shkurt 2023 u mbajt Tavolina e Rrumbullakët , pjesë e projektit   “Harmonizimi i legjislacionit kombëtar lidhur me seksizmin në
 mediat audiovizive me EU acquis”. Ky projekt mbështetet nga Reactor – Research in Action dhe partnerët e tyre nëpërmjet Aksionit “Të çosh përpara barazinë gjinore përmes Procesit të Integrimit Europian”, financuar nga Bashkimi Europian dhe nga Suedia.

Projekti ka për synim të rrisë ndërgjegjësimin në shoqëri për nevojën për të parandaluar dhe luftuar pabarazinë gjinore në media dhe seksizmin në mediat audiovizive, nëpërmjet fuqizimit të kapaciteteve të shoqërisë civile për njohjen e të drejtës së BE-së lidhur me seksizmin në media dhe lehtësimit të advokimit për këtë çështje me Kuvendin, si autoriteti kryesor përgjegjës për harmonizimin e legjislacionit.

Tavolna mblodhi perfaqesues nga Kuvendi i Shqiperise, Avokati i Popullit, Ministria e Shendetesise dhe Mbrojtjes Sociale, AMA, QKK, RTSH, Keshilli i Europes, UN Women, AWEN, NED, Helvetas, GADC, EDM, Qendra Vatra, Sci-Dev, Ambasada Hollandeze, etj.

Te pranishmit vleresuan studimin “Seksizmi në median audiovizive- Analizë e legjislacionit vendas dhe detyrimet për përafrim legjislacioni me standartet europiane” me autore Prof. Asoc. Eralda Methasani Çani dhe moren angazhime konkrete per ta shtyre procesin me tej.

I falenderojme te gjithe per kontributin e tyre te cmuar dhe sidomos per perkrahjen qe i dhane nismes  se AWA-s per te luftuar seksizmin ne media dhe ne shoqeri me te gjitha mjetet e menyrat.”

Grate e mbajne fjalen!
#NdjeshmeriGjinoreQasjeneBE
#BEperBarazineGjinore
#PromovimiiBaraziseGjinore

47 comments

 • gbedncdyiw

  26 Nëntor, 2023 at 4:36 pm

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

 • fuck google

  29 Dhjetor, 2023 at 7:30 pm

  yandanxvurulmus.AqmXh8aqn9He

 • hepaticae

  29 Dhjetor, 2023 at 8:48 pm

  xyandanxvurulmus.ohtdZYOT8hDW

 • unimposing

  29 Dhjetor, 2023 at 10:21 pm

  xbunedirloooo.NrkQAXvbLofG

 • unfavored

  30 Dhjetor, 2023 at 9:39 am

  unfavored xyandanxvurulmus.VRj6qV0kDLIt

 • ucuz uc

  10 Janar, 2024 at 2:27 pm

  It is very comforting to see that others are suffering from the same problem as you, wow!

 • porno

  16 Janar, 2024 at 4:12 pm

  bahis siteleri sikis vurgunyedim.qlb0PU4gxvI9

 • eskort siteleri

  17 Janar, 2024 at 7:59 am

  porno izle yaralandinmieycan.nqz2AqbAfiOH

 • porno

  20 Janar, 2024 at 9:22 am

  eskort siteleri citixx.HXYyjB5YxGI8

 • watch porn video

  20 Janar, 2024 at 9:45 am

  seksi siteler hyuqgzhqt.DT8lBhyvdhrD

 • sexax

  20 Janar, 2024 at 9:54 am

  sektor benim zaten amin evladi ewrjghsdfaa.ea8nO9yy4sGU

 • house porn

  20 Janar, 2024 at 10:36 am

  eski rahatiniz olmayacak wrtgdfgdfgdqq.CcIK6Q59l1xF

 • sight care

  20 Janar, 2024 at 11:01 pm

  It is very comforting to see that others are suffering from the same problem as you, wow!

 • qumas ai scam

  23 Janar, 2024 at 9:54 pm

  It is very comforting to see that others are suffering from the same problem as you, wow!

 • sight care

  27 Janar, 2024 at 11:45 pm

  It is very comforting to see that others are suffering from the same problem as you, wow!

 • sexax

  2 Shkurt, 2024 at 12:35 pm

  sektor benim zaten amin evladi pompadirha.Fuu8CEPVRTAq

 • viagra

  2 Shkurt, 2024 at 12:50 pm

  seksi siteler asillartaklitler.LfrF3Ozo9FpO

 • viagra

  2 Shkurt, 2024 at 4:19 pm

  Thank you so much!

 • amciik siteleri

  2 Shkurt, 2024 at 5:33 pm

  porno siteleri hephupx.8O3FHIiPrHWG

 • bedava bonus

  3 Shkurt, 2024 at 2:24 am

  Thanks for thr great article!

 • anal siteleri

  3 Shkurt, 2024 at 1:06 pm

  anal sikis siteleri hepxhupx.rG3Y8veMG360

 • cialispazari

  3 Shkurt, 2024 at 8:59 pm

  It is very comforting to see that others are suffering from the same problem as you, wow!

 • porn siteleri

  5 Shkurt, 2024 at 8:02 am

  bahis siteleri porn sex incest bjluajszz.Oba2Cmz0sKZM

 • craft porn

  5 Shkurt, 2024 at 8:21 am

  bahis siteleri porn bxjluajsxzz.Zymnn5Q42QB1

 • watch porn video

  5 Shkurt, 2024 at 8:41 am

  anal sikis siteleri 0qbxjluaxcxjsxzz.zde3sFHJsRwD

 • hilti hap

  7 Shkurt, 2024 at 2:50 am

  Thanks for thr great article!

 • Quantum AI

  7 Shkurt, 2024 at 1:48 pm

  Thanks for thr great article!

 • kamagra al

  14 Shkurt, 2024 at 9:51 pm

  Thanks for thr great article!

 • immediate edge

  16 Shkurt, 2024 at 5:51 pm

  Thanks for thr great article!

 • ucuz sms onay

  18 Shkurt, 2024 at 8:49 pm

  Servislerimiz sayesinde sms onay sizde en uygun fiyatlardan mobil hesap sms telefon onay yaptırabilirsiniz.

 • Locksmith Seattle

  19 Shkurt, 2024 at 1:29 am

  It is very comforting to see that others are suffering from the same problem as you, wow!

 • porn siteleri

  21 Shkurt, 2024 at 8:40 am

  bahis siteleri sikis pokkerx.ej1dhkKCOdFJ

 • childrens sex

  21 Shkurt, 2024 at 9:02 am

  food porn bingoxx.qUdyoowzffwI

 • am siteleri

  21 Shkurt, 2024 at 9:35 am

  porno izle 250tldenemebonusuxx.MlAJCasmAse8

 • en ucuz sms onay

  22 Shkurt, 2024 at 7:32 am

  Servislerimiz sayesinde sms onay sizde en uygun fiyatlardan mobil hesap sms telefon onay yaptırabilirsiniz.

 • sexax

  22 Shkurt, 2024 at 5:59 pm

  escort siteleri vvsetohimalxxvc.U4AFlxSKwlvd

 • sight care

  23 Shkurt, 2024 at 12:20 am

  Thank you so much!

Leave a Reply

Your email address will not be published.