Irena Myzeqari

IRENA MYZEQARI ka mbaruar studimet doktorale në Shkencat e Komunikimit dhe ka një eksperiencë 9 vjeçare si lektore në Universitetin Europian të Tiranës. Interesat e saj shkencorë lidhen me studimin e komunikimit, medias, identitetit dhe kujtesës kolektive.

25 comments

 • viagra

  29 Dhjetor, 2023 at 7:11 pm

  yandanxvurulmus.DFCGaxJrU7Mk

 • slurpy

  29 Dhjetor, 2023 at 10:17 pm

  xbunedirloooo.mJkVnVx8EXM9

 • albuminizes

  30 Dhjetor, 2023 at 9:12 am

  albuminizes xyandanxvurulmus.esX8syg57s8d

 • seks siteleri

  17 Janar, 2024 at 8:00 am

  eskort siteleri yaralandinmieycan.q5ICC3jxRlBD

 • porn

  20 Janar, 2024 at 10:18 am

  food porn wrtgdfgdfgdqq.UKwUfcyb6B55

 • food porn

  2 Shkurt, 2024 at 12:52 pm

  am siteleri asillartaklitler.8rttqGNINQxI

 • bahis porno

  3 Shkurt, 2024 at 1:07 pm

  BİZİ SİK BİZ BUNU HAK EDİYORUZ hepxhupx.yc3mNMtyGDIe

 • sexx

  3 Shkurt, 2024 at 2:02 pm

  porn siteleri juljulfbi.NBhCMDYjq8Ls

 • porn siteleri

  5 Shkurt, 2024 at 8:03 am

  craft porn bjluajszz.k98OqOaGRKie

 • escort siteleri

  5 Shkurt, 2024 at 8:22 am

  bahis siteleri child porn bxjluajsxzz.a04UbVIggSbM

 • craft porn

  5 Shkurt, 2024 at 8:42 am

  BİZİ SİK BİZ BUNU HAK EDİYORUZ 0qbxjluaxcxjsxzz.kjEQSuXeXCL7

 • escort

  21 Shkurt, 2024 at 8:40 am

  bahis porno pokkerx.0zSRiMrwVq2r

 • seks siteleri

  21 Shkurt, 2024 at 8:53 am

  sexx footballxx.7BVUkVHDuLV5

 • porno

  21 Shkurt, 2024 at 8:57 am

  sektor benim zaten amin evladi mobileidn.QRPJHzhaw0su

 • fuck google

  21 Shkurt, 2024 at 9:41 am

  food porn 250tldenemebonusuxx.ZMIqjZk38QFM

 • fuck

  22 Shkurt, 2024 at 6:06 pm

  porn sex vvsetohimalxxvc.Rmq1RV8kFnKI

 • childrens sex

  23 Shkurt, 2024 at 9:59 pm

  eski rahatiniz olmayacak tthighereduhryyy.5tTMMbIflHb

Leave a Reply

Your email address will not be published.