Evis Nasto

EVIS NASTO është gazetare dhe specialiste e komunikimit me 15 vite përvojë. Ajo e filloi karrierën e saj në televizion si gazetare, autore dhe moderatore programesh. Aktiviste në çështjet e detyrave të grave, Evisi ka dashur gjithmonë ta fokusojë punën e saj në denoncimin e rasteve të dhunës ndaj varrit dhe ngritjen e zërit për më shumë barazi gjinore. Ajo ishte pedagoge e të folurit publik në UNYT.