Valbona Sulçe Kolgeci

VALBONA SULÇE Gazetare në profesion të lirë që prej 2002 pas një karriere si gazetare televizive 1997-2001. E diplomuar për Gjuhë Letërsi në UT e Tiranës. Përvojë në fushën e marrëdhënieve me publikun dhe arsimin si koordinatore programesh në organizata lokale dhe ndërkombëtare.